Privacyverklaring (30-5-2018)


Uw privacy is voor WHISH vof van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen bij de webwinkels cardprotector.nl, cardprotector.eu, whish.nl en by-bob.com.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met WHISH vof. De contactgegevens vindt u onderaan deze verklaring.


Afhandelen bestelling


Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij zullen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Wij zelf ontvangen een bevestiging over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Bij elke geplaatste order bewaren wij uw geplaatste opmerkingen bij de bestelling, spaarpunten, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
-Voor achteraf betalen gebruiken wij onze betalingsprovider BILLINK
-Onze postbedrijven MyParcel; EU Postpakket BV; Parcelinternational; PostNL; Bpost; DHL; TNT; Fedex; UPS en USPS

Van deze partijen is USPS buiten de EU gevestigd.

Expliciet vermelden we dat er geen persoonsgegevens met Paypal en onze andere betaalprovider Sisow worden uitgewisseld. De afhandeling van de betaling gebeurd geheel op het portaal van Paypal of Sisow waar u, indien nodig, zelf uw gegevens moet invoeren.


Achteraf betalen met Billink


Voor Nederlandse klanten is er de optie om achteraf te betalen. De service is mogelijk via onze partner Billink. Echter zijn er aan een dergelijke service risico's verbonden. Daarom heeft Billink enkele regels opgesteld die wij als WHISH en u als klant moeten naleven om een goede afloop van de betaling te waarborgen. De klant die met billink betaalt, moet het volgende in acht nemen.

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die WHISH in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen), worden gebruikt voor of bij: 

a)  risicoanalyses 

b)  de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden


Uw account


Als u bij het afrekenen beslist om een account te registreren, krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de webwinkel.U hoeft zich niet te registreren. Indien u niet registreert wordt er geen klantenkaart aangemaakt. Indien u voor uw gemak wel een account aanmaakt, moet u rekeninghouder met het volgende. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt. U kunt uw account verwijderen door eerst in te loggen. En klik op AVG of GDPR voor verder te volgen stappen. Zodra uw account verwijderd wordt, hebt u geen toegang meer tot de account en kunt u bijvoorbeeld geen oude transacties meer bekijken.


Statisteken en profilering


Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw gegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen.Hiervoor gebruiken wij uw ip-adres, transactiegegevens, bezochte pagina's. en geografische locatie. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden. Wij bewaren deze statistieken voor één jaartje aan.


Contactformulier en Nieuwsbrief


Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.
.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzeg.


Reclame


Indien u staat ingeschreven als nieuwsbriefabonnee, willen wij u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

- per e-mail, maximaal 8x per jaar

Indien u via Instagram of Facebook met ons bevriend bent of indien u als vaste klant in onze fysieke winkel by-bob.com staat ingeschreven, zullen wij u reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

- via social media berichten op Facebook en Instagram

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via Facebook en Instagram kunt u zich ontvrienden.


Locatiegegevens


Soms is het nodig voor onze webwinkels om te achterhalen op welke plek u bent. We gebruiken Google maps hiervoor.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. We raden u aan uzelf eerst bij Facebook of Instagram uit te loggen voordat u een webwinkel bezoekt.


Cookies


Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij vragen we uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.


Google analytics


Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.


Beveiliging


Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token
- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
- Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens


Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens


Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

- het laten corrigeren van fouten

- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

- intrekken van toestemming

- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen


Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Neem contact op bij vragen

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, neem dan contact met ons op via dhr. B. Engelen. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

WHISH vof

Weverstraat 38-A

6811EM Arnhem

whish@aol.nl

+31637168169