CORONA INFO

Sinds vorige week hebben wij enkele hygiëneregels ingevoerd zoals het dragen van handschoenen en het regelmatig handenwassen. Wij ondervinden op dit moment geen gezondheidsklachten door het Corona virus. Bestellingen voor 17.30 uur worden nog dezelfde dag verstuurd.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
1559200
Spaarpunten:
7
Merk:
SECRID
74,95
Excl. BTW: 61,94€Prijs in spaarpunten: 70
Not yet rated Geef beoordeling


Share

Functies
Aluminium card protector De twin wallet heeft 2 cardprotectors. Met 1 klik komen alle pasjes er overzichtelijk trapsgewijs uit. In totaal goed voor: - 12 platte pasjes, of - 10 platte pasjes en 2 creditcard, of - 8 platte pasjes en 4 creditcards, of - 4 platte pasjes en 6 creditcards, of - 8 creditcards
Extra pasjesvak 2 extra leren vakjes voor in totaal 4 pasjes
Extra geldvak De twin wallet heeft binnen in het leer een gepatenteerd kunststof houder voor bankbiljetten en bonnetjes. Omdat de Secrid twin wallet een drukknoopje heeft, kunnen er ongeveer 6 bankbiljetten in.
Muntjesvak Geschikt voor 3 muntjes. Dit gaat ten koste van een pasje binnen in een van de leren vakjes.
Drukknopje Met drukknoopje aan de zijkant Ook als de twin wallet erg vol met geld is, klapt de wallet niet open. Je geld is niet zichtbaar voor anderen. Er kunnen ongeveer 6 bankbiljetten in een twin wallet. Door het knoopje aan de zijkant glijdt de wallet makkelijk in je broekzak.
Materiaal
Leersoort MAT - gecorrigeerd leer
Leerkenmerken Dit rundleer is effen, egaal en mat Het zacht gladde oppervlak maakt Matte leer kenmerkend kleurrijk en elegant. Een robuuste leersoort die de alledaagse reuzin kan weerstaan. Na verloop van tijd zal het leer iets glimmender worden. - Zacht matte afwerking - Gemakkelijk te onderhouden - Europees rundleer - Made in Holland
Voordelen
Bescherming Uw pasjes gaan langer mee. Een Secrid beschermt uw pasjes tegen buigen, breken en barstjes.
Anti Skim In de aluminium cardprotector zijn uw pasjes 100% gegarandeerd veilig tegen ongewenst contactloos uitlezen, hacken of kopiëren. De pasjes in de leren vakjes zijn niet beschermd.
Eenheden
Gewicht 118 gram
Afmeting Secrid twin wallet: 7 x 2.5 x 10.2 cm
Overige
Garantie Standaard 2 jaar garantie met mogelijkheid tot extra derde jaar indien u uw Secrid registreert
Geef beoordeling